Keresés
  • Király Gábor

Mendemondák, kósza hírek

Néhány ember azt terjeszti rólam, hogy nem vagyok független jelölt, hanem a FIDESZ szervezete indít a választáson. Nem, ez természetesen nem igaz, én saját magamat indítottam valóban mindenkitől független jelöltként!

A pletykákban említett másik képviselőjelöltet, Gróf Norbertet nem ismerem, sosem találkoztam vele, bár szívesen megismerném, mivel bemutatkozása alapján úgy tűnik, hogy hasonló álláspontokat képviselünk.


Sokan összekevernek a híres labdarúgó kapusunkkal is, emiatt is értek bőven vádaskodások. Természetesen nem az a Király Gábor vagyok.

Az pedig, hogy egy FIDESZ irányába elkötelezett személlyel többed magammal együtt időnként beszélgetünk egy-egy sportesemény után, az nem jelenti azt, hogy indított titkos jelöltjük lennék. Ennyi erővel indíthatott volna a CINKE is, mert egyik jelöltjükkel együtt ebédeltem, vagy mert támogatom a cicamenedéket. Vagy a Szépkovácsi is indíthatott volna, mert sokan azt látták eseményeken, hogy hosszasan beszélgetek az alpolgármester asszonnyal, vagy valamelyik képviselőjükkel. A Tandem Összekovácsolós süteményeit is szoktam fogyasztani.


Attól még, hogy a különböző oldalakkal szót tudok érteni, attól még nem vagyok semelyik irányba elköteleződve. Részemről előnynek tartom, hogy nem ellenségesen állok az induló szerveződésekhez, hanem érdemben tudok velük kommunikálni.


Azok, akik szívesen voksolnának rám vasárnap, a szavazóív közepén a 15. helyen tehetik meg a nevem mellett.


Maradok továbbra is Nagykovácsi tényleg független képviselőjelöltje.


3 megtekintés
  • Facebook Clean Grey