SOKAN KÉRDEZTÉK

Keresés
  • Király Gábor

Közeleg a választás időpontja, vasárnap mindenki segíthet eldönteni, hogy településünk milyen irányban haladjon tovább. Vasárnap 8 önkormányzati képviselőjelöltre és 1 polgármesterjelöltre adhatjuk le szavazatainkat. Ha 8-nál több jelöltet X-elünk, akkor érvénytelen lesz a szavazólap, de kevesebbet jelölni megengedett.


Az elmúlt pár hétben a már megszokott kampányhadakozások folytak sajnos sokszor inkább negatív, mint pozitív vonatkozásban. Egy biztos, Nagykovácsinak felelős vezetésre van szüksége, egy jól megválasztott képviselőtestület mellett. Amennyiben ez a testület “színesebb” összetételű, akkor hívebben fogja tudni képviselni az itt lakók érdekeit, és remélhetőleg valóban konstruktív munka tud majd megvalósulni általa.


Remélem, hogy akik a programpontjaim bővebb kifejtését elolvasták, azok mostanra tisztán látják a törekvéseimet, hogy milyen hiányosságokat látok, hogy miért is indulok, hogy miket szeretnék támogatni és képviselni és hogy mik a leglényegesebb gondolatok az általam képviselt és támogatott kérdéskörök közül. A legfontosabbak, azt gondolom, az itt élő családok és gyermekeik köré csoportosulnak.


Aki úgy érzi, hogy az elképzeléseim közel állnak ahhoz, amit ő maga is érez, amit ő maga is képviselne és amik mellett ő maga is kiállna, kérem támogasson vasárnap! A szavazólapon középen, a 15. helyen állok.

Szavazzanak rám és/vagy azokra, akikkel egyet tudnak érteni! A lényeg, hogy minél többen tegyük le a voksunkat, és haladjon jó irányba Nagykovácsi! Ha valakinek további kérdései lennének számomra, a Facebook Messenger alkalmazásán keresztül is felteheti vasárnapig, igyekszem mihamarabb megválaszolni.


Záró gondolatként pedig:

Remélem ha mással nem is, a programomban leírt néhány ötletemmel hozzá tudtam járulni egy kicsit Nagykovácsi jövőjéhez és jobbá tételéhez, ami miatt ha nem is kerülök be, már megérte elindulnom!
26 megtekintésHozzászólás írása
  • Király Gábor

Néhány ember azt terjeszti rólam, hogy nem vagyok független jelölt, hanem a FIDESZ szervezete indít a választáson. Nem, ez természetesen nem igaz, én saját magamat indítottam valóban mindenkitől független jelöltként!

A pletykákban említett másik képviselőjelöltet, Gróf Norbertet nem ismerem, sosem találkoztam vele, bár szívesen megismerném, mivel bemutatkozása alapján úgy tűnik, hogy hasonló álláspontokat képviselünk.


Sokan összekevernek a híres labdarúgó kapusunkkal is, emiatt is értek bőven vádaskodások. Természetesen nem az a Király Gábor vagyok.

Az pedig, hogy egy FIDESZ irányába elkötelezett személlyel többed magammal együtt időnként beszélgetünk egy-egy sportesemény után, az nem jelenti azt, hogy indított titkos jelöltjük lennék. Ennyi erővel indíthatott volna a CINKE is, mert egyik jelöltjükkel együtt ebédeltem, vagy mert támogatom a cicamenedéket. Vagy a Szépkovácsi is indíthatott volna, mert sokan azt látták eseményeken, hogy hosszasan beszélgetek az alpolgármester asszonnyal, vagy valamelyik képviselőjükkel. A Tandem Összekovácsolós süteményeit is szoktam fogyasztani.


Attól még, hogy a különböző oldalakkal szót tudok érteni, attól még nem vagyok semelyik irányba elköteleződve. Részemről előnynek tartom, hogy nem ellenségesen állok az induló szerveződésekhez, hanem érdemben tudok velük kommunikálni.


Azok, akik szívesen voksolnának rám vasárnap, a szavazóív közepén a 15. helyen tehetik meg a nevem mellett.


Maradok továbbra is Nagykovácsi tényleg független képviselőjelöltje.


  • Király Gábor

Frissítve: 2019. okt 11.

Sokan tették fel nekem a kérdést, hogy miért vagyok független, hogy valóban független vagyok-e és kivel tudnám elképzelni a közös munkát.

A válaszom a következő


Egyik szervezethez sem szerettem volna csatlakozni, egyrészt mivel egy képviselő-testületi ülésen nagyon kellemetlen lenne számomra bármilyen kérdésben úgy döntést hozni, hogy a mögöttem lévő szervezet irányítása alapján teszem azt, és nem az engem megválasztó polgárok elvárása szerint. Tudom, a mai időkben ez elképzelhetetlennek tűnhet, de én így látom, és megválasztásom esetén így is szeretném végezni a munkámat.

Másrészt minden pártnak/egyesületnek vannak olyan programpontjai, amelyeket szívesen támogatnék és fontosnak tartom a megvalósulásukat, és vannak olyan elemek is, amelyekkel nem teljes egészében tudok egyetérteni.

Ezeken felül vannak saját meglátásaim, elképzeléseim, amelyek nem találhatóak meg a különböző szervezetek programpontjai között.

A fentiek miatt indulok függetlenként.

Bárkivel szívesen dolgoznék együtt, akinek az elképzeléseivel és programjával együtt tudok érteni. Az a fontos számomra, hogy ezek ne önös érdekeket és ne is politikai pártok ideológiáját, hanem valóban a mi érdekeinket, az itt lakók érdekeit szolgálják.

A programomban olvasható, hogy milyen irányvonalat szeretnék képviselni.18 megtekintésHozzászólás írása
  • Facebook Clean Grey